Aanbieding

de website die past bij jouw verhaal

Wij helpen je graag aan een goede website. Een website die bij jouw verhaal past, in het oog springt en die op alle apparaten werkt. Gemaakt door professionele designers.

Speciaal voor VIB-leden hebben wij een aanbieding voor een responsive website vanaf € 795.

WEBSITE LATEN MAKEN DOOR ONLINE SPECIALISTEN
Samen met jou bepalen wij welk beeld het beste bij jouw bedrijf past en ontwerpen onze professionele designers een website die bij jouw verhaal past. Kortom, een mooie site die jouw bedrijf overzichtelijk presenteert.

GOED LEESBAAR OP ALLE APPARATEN
Steeds meer van de klanten zoeken naar bedrijven via hun smartphone of tablet. Google geeft zelfs voorrang in de zoekresultaten aan websites die voor mobiele apparaten geoptimaliseerd zijn. Wij vinden vindbaarheid belangrijk. Daarom bouwen wij al onze websites volgens een responsive design.

ZELF AAN DE SLAG MET UW SITE
Zodra iedereen tevreden is, gaat jouw website live en kun je zelf aan de slag. Een aanbieding plaatsen of foto wijzigen? Dat doe je eenvoudig zelf met de bijgeleverde handleiding. Regelmatig je website updaten, vergroot de vindbaarheid in zoekmachines. En komt je er niet helemaal uit? Dan kunt jeu altijd even bellen met ons.

24/7 TOEGANG TOT ONLINE RAPPORTAGE
Bij je website krijgt je gratis toegang tot een online rapportage-omgeving. Hiermee krijgt je inzicht in de bezoekers. Met deze kennis kun je je website optimaliseren. In de rapportage zie je bijvoorbeeld het aantal bezoekers, waar ze vandaan komen en welk apparaat (desktop, mobiel of tablet) zij gebruikten om naar je site te gaan.

STANDAARD GOED GEREGELD
Onze websites bevatten standaard 3 pagina's met de uitstraling die bij jouw bedrijf past. Je krijgt een zakelijk e-mailadres en je kunt kiezen voor een contactformulier op je site. Meer pagina's is altijd mogelijk.

Wil je meer informatie over responsive websites bel dan met Rose de Jong op 072 - 576 19 70. Mailen kan ook rosedejong@thesign.nl