De Waaier

maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen hoeft niet meer ingebed te worden in organisaties. Vandaag de dag is het vanzelfsprekend dat bedrijven ook hun steentje bijdragen aan de samenleving.

VRAAG EN AANBOD
De Waaier faciliteert ondernemingen en maatschappelijke organisaties in de Hal-regio door regelmatig bijeenkomsten te organiseren zodat vraag en aanbod elkaar ontmoeten.

RESTYLING HUISSTIJL
TheSign is gevraagd om alle communicatiemiddelen van De Waaier te restylen. Om duidelijker de verbinding tussen vragende organisaties en maatschappelijke betrokken ondernemingen zichtbaar te maken hebben we het logo gerestyled. De elementen van het logo hebben we meer verbinding gegeven en de kleuren aangepast. Paars voor maatschappelijke organisaties en blauw voor MBO ondernemingen, waarbij er een geleidelijke overgang in kleur is.

Samen met Annette Jeeninga en Peter Valbracht hebben we dit project opgepakt wat heeft geresulteerd in een mooie nieuwe huisstijl en website. Waarbij Trefnet zorg heeft gedragen voor de techniek van de website en TheSign voor het webdesign.

JUBILEUMBOEK
Het volgende project werd het jubileumboek. Met veel enthousiasme zijn we samen met Leoniek, Peter, Cock de Vries, Erik Boschman en Marcelis Dekave aan het boek begonnen. Met in dit boekje een prachtig overzicht van de tot stand gekomen matches, in de periode 2003 – 2013.

ZICHTBAARHEID
Nog steeds zijn we aktief op het gebied van communicatie voor De Waaier, denk aan de nieuwswaaier, de machtkrant en advertenties. Samen zorgen we voor zichtbaarheid!

Spreekt onze passie je aan!

We komen graag langs voor een kennismakinggesprek en omdat we wat te vieren hebben zorgen wij voor taart!

Contact