Kleine matches

maatschappelijk betrokken ondernemen

Visitekaartje Kika

Op de beursvloer werd aan TheSign gevraagd of het mogelijk was om voor de - Vereniging Oudorp steunt KiKa - een visitekaartje te ontwerpen en te drukken. Het doel van het visitekaartje is om zoveel mogelijk mensen te informeren over het inzamelingspunt van, De Vereniging Oudorp, oud papier.

De Vereniging "Oudorp steunt KiKa" is een groep vrijwilligers die zich bezighouden met het inzamelen van oud papier. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting KiKa(Kinderen Kankervrij).

Wervingsposter Scouting Langedijk

Scouting Langedijk wilde 1 specifieke speltak van de vereniging gaan promoten: de Explorers. Twee jaar geleden zijn zij met deze groep gestart en hier mogen/kunnen nog wel een aantal leden bij. De groep bestaat uit jongeren tussen de 15 en 18+ die in zijn voor activiteiten en avontuur in binnen- en buitenland.

Het verzoek was om de explorers onder de aandacht te brengen d.m.v. een poster met pakkende foto’s , die zij kunnen ophangen op middelbare scholen, bibliotheken, jeugdhuizen e.d.

Banners “Het Glazen Huis”

Showhero is een organisatie die inziet dat ieder individu talenten heeft.
Zo ook mensen met een verstandelijk en/ of een lichamelijke beperking. Showhero zet zich daarom in om deze mensen de kans te geven hun talenten te uiten op een podium.

In december 2015 heeft de stichting Showhero het Glazen Huis geplaatst op het Canadaplein in Alkmaar.
Met activiteiten en acties door mensen met een beperking, onder begeleiding van Showhero, is er geld opgehaald voor 3FM’s Serious Request.

TheSign is verzocht om een banner vorm te geven die door de Jong Reclame vervaardigd en gemonteerd is op het Glazen Huis.

Spreekt onze passie je aan!

We komen graag langs voor een kennismakinggesprek en omdat we wat te vieren hebben zorgen wij voor taart!

Contact